Meerjarenstrategie

Onze Meerjarenstrategie 2025 is tot stand gekomen via onze ZOEM-aanpak, waarbij iedereen kon bijdragen langs de lijn van het ‘Playing to Win-model’ Naast de animatie, is de strategie ook beschikbaar als vouwfolder.

Nieuws dat hoort bij een van de bouwstenen wordt op de inspiratiesite gepubliceerd en als nieuws gemeld op intranet. Via de Inspiratiebutton op de homepage van intranet vind je de beleidsdocumenten en kun je broadcasts terugkijken, zoals die van beide MD-dagen voor alle leidinggevenden.

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.