Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Dit streven dient de komende jaren als ons kompas. Zoals je ziet zijn onze zorgexperts hierin het kloppend hart. Waarom? Omdat zij de ambitie hebben om het elke dag beter te doen. Zij zijn degenen die het verschil maken in (behandel)relatie met de cliënt, de coachende rol in het netwerk en (wetenschappelijk) onderzoek dat we ook gaan inzetten om zorg te voorkomen. Dag in, dag uit. De een heeft hierbij direct contact met de cliënt, de ander indirect; als één collectief werken ze samen in een netwerk aan het herstel van mensen met een psychische kwetsbaarheid. De zorgexperts van GGZ Oost Brabant vertrouwen op hun vakmanschap en hebben een hoge mate van persoonlijk leiderschap. Zaken zoals de persoonlijke bijdrage aan het inspirerend doel, zelfmotivatie en eigenaarschap staan hierin centraal. Ze tonen lef als ze denken dat het beter kan en kijken over de grenzen van hun eigen expertise. Zo zoeken ze verbinding, binnen en buiten onze organisatie. Ja, dankzij onze zorgexperts staan we sterk in de regio én met de regio.

Laatste ontwikkelingen

‘Ik help mensen zichzelf gelukkiger te maken’

Beroepspraktijkvorming organiseert leerbijeenkomsten en inloopspreekuren

Ambassadeur van november

Nieuwe positionering op een uitdagende arbeidsmarkt

Dit gaan we doen op
de weg naar 2025

We stimuleren dat iedere zorgexpert zich blijft ontwikkelen
We zorgen dat autonomie en verbinding hand in hand gaan
We verschuiven van controle naar vertrouwen

Projecten voor een
betere samenwerking

Mijlpalen

Geen mijlpalen gevonden

Deel inspiratie

Als GGZ Oost Brabant willen we het iedere dag een stapje beter doen. Heb je ideeën, wil je sparren of inspiratie delen op deze site?

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.