Samenwerking in netwerk

Onze zorgexpert werkt altijd in én met het netwerk. In de eerste plaats met het netwerk van de cliënt zelf, zowel formeel als informeel. En uiteraard altijd in verbinding met de betrokken professionals vanuit GGZ Oost Brabant.

Door onze organisatie te stroomlijnen weten we maatwerk te leveren. We zorgen dat de cliënt slechts één keer door onze voordeur komt. Vanuit hier brengen we het hele netwerk rondom de cliënt in stelling. En dat heeft voordelen. Bijvoorbeeld dat op ieder moment alle expertise binnen GGZ Oost Brabant voor de behandelaar beschikbaar is. Of dat de expertise juist door een andere instelling kan worden geboden. Kortom; we bouwen sluitende netwerken in alle typen zorg, altijd over de verschillende domeinen heen. Dat lukt alleen als we elkaar vertrouwen en plezier hebben in samenwerking.

Laatste ontwikkelingen

GGZ Oost Brabant verlengt samenwerking met Sport Expertise Centrum

MooiMaasVallei heeft eerste integrale regioplan van Nederland

Samenwerking met politie deel 1

Mooie mijlpalen voor Kraanmeer!

Dit gaan we doen op
de weg naar 2025

We werken in én met het netwerk van de cliënt
We investeren in ons interne netwerk
We verlenen steeds vaker de juiste zorg voor de juiste zorgvrager op het juiste moment
We vergroten onze netwerkorganisatie in de regio en naar de wijk.

Projecten voor een
betere samenwerking

Mijlpalen

Geen mijlpalen gevonden

Deel inspiratie

Als GGZ Oost Brabant willen we het iedere dag een stapje beter doen. Heb je ideeën, wil je sparren of inspiratie delen op deze site?

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.