Fred Pijls in podcast over artificiële intelligentie (AI) in de zorg

Onze Raad van Bestuur voorzitter Fred Pijls en Hans De Boer, oud bestuurder Isala Ziekenhuis bespreken hoe AI onderdeel gemaakt kan worden van de strategische koers van het ziekenhuis of zorginstelling.

Fred en Hans gaan in op vragen als: Hoe kun je je voorbereiden? Wat is de toegevoegde waarde voor de patiënt? En wat kun je doen aan bewustwording binnen de organisatie?

Luister podcast hier. 

Meer Artikelen

GGZ Oost Brabant live met persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) voor cliënten

Digitale poli: ‘Een voordeel is dat cliënt in eigen omgeving is’

Padua naar een levendig landgoed

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.