Ambassadeur van november

Collega Pascal Bongers – Aaldering is onze ambassadeur van de maand november!

Pascal is van origine verpleegkundige en begeeft zich steeds meer richting ondersteuning van cliënten in de digitale behandelomgeving (beeldbellen, cliëntenportaal, ehealth, de digitale screening). Hij besloot zijn verdiende ambassadeurspunten te doneren aan de verwenzorg voor cliënten. “Ik voel me vereerd! Ïn deze tijd vind ik het belangrijk om cliënten in het zonnetje te zetten. We moeten ons allemaal een beetje aanpassen aan de omstandigheden, maar cliënten nog wat meer, bijvoorbeeld als een medebewoner in quarantaine moet. Omdat ik veel met cliënten werk, houd ik steeds in mijn achterhoofd voor wie we dit werk doen.” Wellicht doet Pascals goede voorbeeld goed volgen?
Als dank heeft Pascal voor zijn actie een aantal extra punten gekregen.

Word jij net als Pascal ook ambassadeur?

Je kunt dan berichten die voor je klaar staan delen op jouw sociale media en ideeën voor social media berichten insturen. Ook kun je op een eenvoudige manier externe kandidaten aandragen voor (schaarse) functies.

Wat het voor jou extra leuk maakt: jij ontvangt punten voor jouw inspanningen. Deze punten kun je inwisselen voor leuke cadeaus, waaronder de Verwenzorg voor cliënten.

Meld je aan door deze link te volgen. Heb je vragen, benader een van ons gerust: Annemieke van der Poel, Karin Selten, Saraï van Well en Carla Jacobs.

Onderdeel van onze werkgeverscampagne

De Ambassadeurs tool helpt om onze nieuwe werkgeverscampagne ‘Dat is de juiste instelling’ te verrijken met mooie verhalen.

Meer Artikelen

‘Ik help mensen zichzelf gelukkiger te maken’

Beroepspraktijkvorming organiseert leerbijeenkomsten en inloopspreekuren

Nieuwe positionering op een uitdagende arbeidsmarkt

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.