Nieuwe positionering op een uitdagende arbeidsmarkt

Onderdeel van de eerste termijn van de campagne was de online game ‘Past jouw instelling bij de onze?’  In 1 minuut kunnen kandidaten testen of ze bij ons passen – en vice versa. Door vragen te beantwoorden over onze werkwaarden lef, open vizier, bouwen en verbinden ontdekken zij of hun instelling past bij de onze.

Klik hier om zelf de game te spelen.

Linda winnaar van de quiz!

Hoe goed doe jij het eigenlijk als ambassadeur? Weet jij wat er speelt binnen GGZ Oost Brabant, en dan vooral van de locaties waar je niet werkt? Liefst 100 collega’s deden mee en beantwoordden de vragen én de bonusvraag. Uit alle inzenders hebben we een winnaar getrokken: Linda van Moorsel! Op de foto zie je haar (links) met Vivianne Viguurs, manager communicatie. Linda mag met haar team gaan genieten van een heerlijke lunch Welkom Thuis in Helmond. Gefeliciteerd Linda!

Ambassadeurs
Onderdeel van de campagne is de Ambassador tool, waarmee we samen alle interessante nieuwtjes eenvoudig kunnen delen op social media. Door berichten te delen, verdien je als ambassadeur punten, waarmee je leuke cadeaus kunt verdienen. De eerste bonnen hebben we inmiddels al uitgereikt.

Wil je meedoen als Ambassadeur? Volg deze link en meld je eenvoudig aan. Heb je vragen, benader ons gerust via employbrand@ggzoostbrabant.nl.

 

Meer Artikelen

‘Ik help mensen zichzelf gelukkiger te maken’

Beroepspraktijkvorming organiseert leerbijeenkomsten en inloopspreekuren

Ambassadeur van november

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.