Beroepspraktijkvorming organiseert leerbijeenkomsten en inloopspreekuren

Studenten, leerlingen, stagiaires en werkbegeleiders zijn welkom op leerbijeenkomsten en inloopspreekuur van de Beroepspraktijkvorming.

Het team Beroepspraktijkvorming (BPV) organiseert maandelijks leerbijeenkomsten. Studenten, leerlingen en stagiaires uit de sector Zorg & Welzijn bij GGZ Oost Brabant en werkbegeleiders kunnen vrijblijvend deelnemen aan deze open en laagdrempelige online bijeenkomsten die één uur duren. Aanmelden kan via Floor de Wild, Houben

Zie hier de link naar de leerbijeenkomsten. https://ggzoostbrabant.nl/leerbijeenkomsten

 

Daarnaast zijn er inloopspreekuren waar je terecht kunt voor leervragen, begeleidingsvragen, ondersteuning, overleg, casuïstiekbesprekingen of andere zaken die spelen. Aanmelden is hier niet nodig.

Kijk hier voor het rooster!  (Onder kopje Vragen over ontwikkeling)

Meer Artikelen

‘Ik help mensen zichzelf gelukkiger te maken’

Ambassadeur van november

Nieuwe positionering op een uitdagende arbeidsmarkt

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.