Filmpje Padua van Morgen over innovatie op de werkvloer

Twee studenten bekeken de afgelopen maanden hoe zij innovatie beter op de werkvloer van Huize Padua kunnen verspreiden.  In de allereerste uitzending Padua van Morgen zie je twee initiatieven van onze collega’s. 

 

In het filmpje vertelt verpleegkundige Sanne Buijs over het innovatieproject ‘Optimale vrijheid’ en neemt groepsbegeleider Carlijn van de Sande je mee in ‘Mijn plan’.

Heb je zelf een vernieuwing? Groot of klein? Die je wil delen met ons? Neem dan contact op met Nicole Verhoeven, projectleider Innovatie via E NWJM.Verhoeven@ggzoostbrabant.nl of T 088 – 8 46 13 55

Bekijk ‘Padua van Morgen’ hier.

 

Meer Artikelen

GGZ Oost Brabant neemt als eerste zorginstelling robots in dienst

Fred Pijls bij BNR Nieuwsradio over digitalisatie in de GGZ

Robots Alpha Mini en Zenbo jr. bij GGZ Oost Brabant

Sociale robotica op het levendig landgoed

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.