Collega Nathan benoemd tot Associate Professor aan de Universiteit van Tilburg

Klinisch psycholoog en programmaleider persoonlijkheidsstoornissen en digitale poli Helmond/Peelland, Nathan Bachrach is afgelopen maand benoemd tot Associate Professor aan de Universiteit van Tilburg. Nathan: “Deze functie geeft me de mogelijkheid om praktijk, wetenschap en onderwijs nog meer aan elkaar te verbinden.”

“Deze drie aspecten zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Middels de verbinding tussen wetenschap en praktijk kunnen we de zorg voor cliënten verbeteren. Dit doen we door vraagstukken uit de klinische praktijk te vertalen naar onderzoek, waarvan de resultaten betekenisvol zijn voor de zorginhoud. De praktijkkennis en nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn weer enorm belangrijk om adaptieve professionals voor de toekomst op te leiden”, aldus Nathan.

Lisa Behrendt directeur zorg Helmond/Peelland: “We zijn trots op onze collega. Nathan levert een wezenlijke bijdrage aan de kwaliteit van de zorg en wetenschappelijk onderzoek, als ook de innovatie binnen GGZ Oost Brabant. De benoeming is een mooie stap voor hemzelf en ook voor ons als organisatie. Op deze wijze wordt de verbinding tussen wetenschap en praktijk verder uitgebouwd.”

Meer Artikelen

Verder met Peersupported Open Dialogue bij FACT Boxmeer

Psychiater in huisartsenpraktijk: de juiste zorg op de juiste plek

TOPGGZ keurmerk voor Depressie Expertisecentrum Jeugd

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.