Documentaire-reeks ‘De Weg Wijzer’ op ons platform ‘Vallen en weer opstaan’

Vanaf vandaag gaat de documentaire-reeks ‘De Weg Wijzer’ op ons platform ‘Vallen en weer opstaan’ van start. In de afleveringen nemen we je mee in bijzondere ervaringsverhalen, waarbij we ingaan op hoop, herstel en een blik werpen op de toekomst.

In de eerste aflevering gaan we op roadtrip met Evy, naar plekken die voor haar belangrijk zijn geweest in haar herstel. Evy vertelt over de zware depressie die ze heeft gehad en waar ze inmiddels van is hersteld. “Door de depressie heb ik mezelf nog beter leren kennen.”

Bekijk de aflevering op ons platform ‘Vallen en weer opstaan’.

Nieuwe ervaringsverhalen

Ken jij iemand die zijn/haar ervaringsverhaal zou willen delen? Stuur dan een mail naar communicatie@ggzoostbrabant.nl. We kijken uit naar nieuwe, veerkrachtige ervaringsverhalen die anderen kunnen inspireren, motiveren en een hart onder de riem kunnen steken.

Meer Artikelen

Runningtherapie van start op Huize Padua

Eikenheuvel 1 gestart met zelf vers koken

Trajectbegeleiding binnen GGZ Oost Brabant helpt met herstellen

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.