Runningtherapie van start op Huize Padua

Binnen GGZ Oost Brabant gaat de Runningtherapie van start. Runningtherapie geeft deelnemers de kans op een succeservaring, door aan te sluiten bij iemands capaciteiten, waardoor een meer positieve kijk op zichzelf en op de omgeving kan ontstaan. Lichamelijke klachten, inactiviteit en een verstoord lichaamsbewustzijn worden aangepakt. Het gaat om ontspanning door inspanning.

Vrijdag 24 september is er van 11:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 14:30 een informatie / aanmelduurtje over Running therapie bij het fitnesscentrum op Huize Padua. Welkom!

Meer informatie vind je in bijgaande PDF.

Vragen of een cliënt aanmelden kan bij Corneel Verhoeven (0492 84 63 57) of Jacqueline Ramakers (06 18 62 91 75).

Meer Artikelen

Eikenheuvel 1 gestart met zelf vers koken

Documentaire-reeks ‘De Weg Wijzer’ op ons platform ‘Vallen en weer opstaan’

Trajectbegeleiding binnen GGZ Oost Brabant helpt met herstellen

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.