Eikenheuvel 1 gestart met zelf vers koken

Jullie hebben inmiddels vast allemaal vernomen over het eten & drinken project dat we medio dit jaar zijn gestart. Het doel is om lekkerder eten voor en vooral ook mét onze bewoners op tafel te zetten.

Het team en de bewoners van Eikenheuvel 1 trapten afgelopen dinsdag af en zette, met een beetje hulp van Hans Wassink, een eigen gemaakte macaroni op tafel zoals ze dat vorige week op het menu hadden bepaald.

Alle afdelingen van Padua gaan hier de komende weken en maanden mee aan de slag. Meestal startend met 2 dagen en dan vanaf volgend jaar uitbouwen naar 5 dagen per week.

De eerste maaltijd op Eikenheuvel 1 smaakte in ieder geval naar meer! Een foto-impressie :-)

Meer Artikelen

Runningtherapie van start op Huize Padua

Documentaire-reeks ‘De Weg Wijzer’ op ons platform ‘Vallen en weer opstaan’

Trajectbegeleiding binnen GGZ Oost Brabant helpt met herstellen

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.