Gezamenlijke aanpak verbetering werkkansen psychisch kwetsbare mensen

Samen met de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren, UWV, en Senzer slaan we de handen ineen voor het verbeteren van werkkansen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Na twee succesvolle praktijkprojecten hebben de partijen hun samenwerking bekrachtigd in het regionale convenant ‘Sterk door Werk’

Vanuit GGZ Oost Brabant brengen we onze expertise in op het gebied van de specialistische ggz. Onze collega Lisa Behrendt, directeur zorg in Helmond-Peelland licht toe: “Werk kan een belangrijke bijdrage kan leveren aan sociaal maatschappelijk herstel. We zijn dan ook zeer verheugd over de samenwerking in en met het netwerk. Samen gaan we vanuit gebundelde kracht duurzame arbeidsparticipatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid bevorderen.”

Meer Artikelen

GGZ Oost Brabant verlengt samenwerking met Sport Expertise Centrum

MooiMaasVallei heeft eerste integrale regioplan van Nederland

Samenwerking met politie deel 1

Mooie mijlpalen voor Kraanmeer!

Tevredenheid over Centrale Voordeur Volwassenenpsychiatrie Oss-Uden-Veghel

GGZ Oost Brabant, gemeenten en zorg- en veiligheidspartners zetten volgende stap naar 24-uursvoorziening

Kwaliteitsverbetering door samenwerking binnen A59

Start Integraal Expertisecentrum Ouderen (IECO) in regio Helmond/Peelland

Proeftuinen, samen aan de slag in het sociaal domein

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.