Tevredenheid over Centrale Voordeur Volwassenenpsychiatrie Oss-Uden-Veghel

De Centrale Voordeur Volwassenenpsychiatrie Oss-Uden-Veghel, die 6 april van start is gegaan, is geëvalueerd. Hiervoor zijn ook huisartsen en POH-ers om input gevraagd. Uit de evaluatie komt naar voren dat degene die contacten hebben gehad met de Centrale Voordeur, overwegend tevreden zijn over de bejegening, het meedenken over de casus, het advies en de bereikbaarheid.

Wederzijdse bereikbaarheid is wel een aandachtspunt. Er zijn ook andere verbeterpunten naar voren gekomen en die zullen zoveel mogelijk door GGZ Oost Brabant opgepakt worden. Verbeterpunten zijn onder andere de bekendheid met de Centrale Voordeur, de aansluiting van Zorgdomein bij wat de verwijzers en GGZ Oost Brabant beogen en de tijden dat de voordeur bereikbaar is. Die tijden zijn ondertussen al uitgebreid.

 

Ook kwamen de wachttijden aan de orde, en het gevoel dat je als verwijzer aanmeldingen er niet door kunt krijgen. Deze beide punten betreffen ook landelijke discussies over de toekomst en verwachtingen t.a.v. de geestelijke gezondheidszorg. Deze zullen in een breder kader opgepakt worden samen met Synchroon en andere netwerkpartners.

De ontwikkelingen rondom de Central Voordeur gaan de komende tijd gestaag door.

Meer Artikelen

GGZ Oost Brabant verlengt samenwerking met Sport Expertise Centrum

MooiMaasVallei heeft eerste integrale regioplan van Nederland

Samenwerking met politie deel 1

Mooie mijlpalen voor Kraanmeer!

Gezamenlijke aanpak verbetering werkkansen psychisch kwetsbare mensen

GGZ Oost Brabant, gemeenten en zorg- en veiligheidspartners zetten volgende stap naar 24-uursvoorziening

Kwaliteitsverbetering door samenwerking binnen A59

Start Integraal Expertisecentrum Ouderen (IECO) in regio Helmond/Peelland

Proeftuinen, samen aan de slag in het sociaal domein

Discussie

No data was found

Eerder besproken

No data was found

Inspiratie insturen

Zorgexpert

Met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij dé netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025.

Samenwerking in netwerk

Het succes van een behandeling hangt samen met de kwaliteit van het netwerk. Dat is wat wij geloven. Daarom wordt onze rol als netwerkspeler vanaf nu steeds groter.

Inhoud zorg

Onmisbare zorg voor het mentale welzijn van de regio. Die vind je bij GGZ Oost Brabant! Onze (top)specialistische GGZ draagt aantoonbaar bij aan het aantal gezonde levensjaren en de kwaliteit van leven.

Sociale innovatie

Onze ambitie vraagt dat we innovatie de ruimte geven met als doel de zorg te verbeteren en daarmee een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid.

Digitalisatie

Elke digitale stap die we zetten moet leiden naar onze stip op de horizon: de mentaal gezondste regio in 2025.

Cliënt

Het leven van de cliënt is méér dan zijn diagnose. We hebben oog voor het hele verhaal. Meer mens, minder cliënt. Daar gaan we voor!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.